Περήφανος Κίμωνας: Μάσχιαλλα ρε ΑΕΚκάρα μας!

Η αλήθκεια, εν ότι έσχιει τζιαιρό να γράψω, αλλά ήρτεν η ώρα…

Ας ξεκινήσουμε κάπως διαφορετικά και να μπούμε σιγά σιγά τζιαι στο ζουμί τούντου άρθρου.

“ΣΧΙΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΑΕΚ ΟΛΕ”

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μητσιούς παικταράες της ΑΕΚ Κ16 τζιαι στην ΑΕΚ Κ17 για τα “καρυδάτα” τους πρωταθλήματα… Ελπίζω να βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται τζιαι τα στελέχη της Α΄Ομάδας… “Και ο νοών νοείτο”!

Συγχαρητήρια και σε όλα τα μωρά των ακαδημιών μας, ανεξαιρέτως αθλήματος(μάππα, μπάσκετ, βόλεϊ) για την φετινή τους πορεία. Έσχιετε άπειρα RESPECT που τον Περήφανο Κίμωνα σας.

Ας μπούμε τζιαι στο ψητό τούντης επιστροφής!

Τελευταία και πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος τζιαι τα αλάνια εις την μάππα βρίσκονται στο -1 που την κορυφή με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι και την ολοκλήρωση του.

Μες τα Play Offs, η ομάδα δείχνει τα ποδοσφαιρικά της “καρύδια”, την δίψα για το πολυπόθητο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας μας ως ΑΕΚ και δηλώνουν πανέτοιμοι να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να σηκώσουν το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό.

Εν να μου πείτε με το ΑΠΟΕΛ που έπρεπε να δέρουμε, εν εξορτώσαμε… Αλάνια, κάθε εμπόδιο για καλό, να μαθαίνουμε που τα λάθη μας και να συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι… Το πρώτο, θέλει θυσίες, αποφασιστικότητα και περηφάνια.

Ούλλοι πιστεύκουμε το φέτος, ούλλοι πρέπει να είμαστε τζιαμέ μέχρι τζιαι το τελευταίο δευτερόλεπτο… Που τον πιο μεγάλο οπαδό, ώστον πιο μητσή που μπορεί να εγεννήθηκε σήμερα, ή τζιαι εκτές και κόμα εν είπε τις πρώτες του λέξεις.

Νεξτ στοπ η ΑΡΕΝΑ κόντρα στην πολλά φορμαρισμένη ομάδα της Ομόνοιας, την Κυριακή η ώρα 19:00… Δεν σηκώνει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία στο να μεν παρευρεθούμε στο γήπεδο. Τζιαμε που κρούζει το σίερο πρέπει να δηλώσουμε ούλλοι παρών…

Όπως θέλετε προσαρμόστε το πρόγραμμα σας την Κυριακή…

  • Θέλετε να πάτε road trip, βουνά? Παέννετε το πρωί, αλλά 19:00 μαξ να είσαστεν γήπεδο
  • Θέλετε να πάτε θάλασσα? Παέννετε το πρωί, αλλά 19:00 μαξ να είσαστεν γήπεδο
  • Θέλετε να ψήσετε σούβλα? Ψήστε, αλλά 19:00 μαξ να είσαστεν γήπεδο
  • Θέλετε να συνδυάσετε ΑΕΚ^2?? Ακόμα καλύτερα… Πρώτα Κίτιον, ΑΕΚ – Ανόρθωση μπάσκετ η ώρα 16:00 τζιαι κατευθείαν ΑΡΕΝΑ…

Ούλλοι οι δρόμοι για τους περήφανους Σκαλιώτες, τους περήφανους ΑΕΚτζήες, την Κυριακή πρέπει να οδηγούν στο σπίτι μας, στο κάστρο μας, στην ΑΡΕΝΑ μας!!!

Παίξτε για την ΑΕΚ, για τον κόσμο τζιαι προπάντων για τζιήνους που λείπουν ανάμεσα και θα ήθελαν να εν τζιαμε, αλλά είμαι σίουρος πως σας καμαρώνουν που τα επ’ ουράνια.

Αλάνια ο Περήφανος Κίμωνας σας το πιστεύει, ο κόσμος το πιστεύει, όλοι το πιστεύουν! Είμαστε δίπλα σας.

ΥΓ: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!