Δημητρίου: «Σοκαριστικό αποτέλεσμα – Πάμε σε 90 λεπτά να παίξουμε τους κόπους μιας χρονιάς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα ΣΠΟΡ» για την ισοπαλία με την Ανόρθωση και για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όπου θα κριθεί ο τίτλος.

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε. Και με τον τρόπο που διαμορφώθηκε, στις καθυστερήσεις, ήταν ένα αποτέλεσμα σοκαριστικό. Εφόσον δεν καθαρίσαμε το ματς, στο τέλος τιμωρηθήκαμε από μια στατική φάση. Από εκεί και πέρα οφείλουμε όλοι μας να το αφήσουμε στην άκρη, να σταθούμε δίπλα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για να πάμε να δώσουμε ένα παιχνίδι που κρίνει ένα πρωτάθλημα. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, πάμε πλέον με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να γράψουμε ιστορία».

Για το τελευταίο ματς στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ: «Τα δεδομένα είναι διαφορετικά βδομάδα με βδομάδα. Πάμε σε 90 λεπτά να παίξουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Οφείλουμε ψυχολογικά να αφήσουμε στην άκρη το άσχημο χθεσινό αποτέλεσμα. Να προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Να πάμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, τα λάθη απαγορεύονται. Εμάς μας στοίχησαν», είπε.

Και συνέχισε: «Η συζήτηση με την ισοπαλία, κάνουμε υποθέσεις. Είναι κάτι που θα το δούμε στις 11 Μαΐου. Υπάρχουν πολλοί που λένε πως είναι καλύτερα να πηγαίνεις για ένα αποτέλεσμα. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Είναι διαφορετικό να ξέρει πως μια ομάδα παίζει για ένα ή για δύο αποτελέσματα. Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Είναι ένα παιχνίδι που συμβαίνει μια φορά κάθε δέκα χρόνια. Ο προπονητής έδωσε πρώτος το σύνθημα. Πάμε με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και ξέρουμε ότι αν τα καταφέρουμε, θα επιστρέψουμε με το τρόπαιο στη Λάρνακα».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομπότ. Έγινε η στραβή χθες, έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο προπονητής έβγαλε μια σιγουριά ότι θα είναι διαθέσιμοι οι Λόπες και Φαράζ που έγιναν αλλαγή, επιστρέφει και ο Λέδες»