Λάτρης της σκληρής δουλείας ο Κανέδα

Ο προπονητής της ομάδας μας δεν είχε την ευκαιρία λόγω της πανδημίας που προέκυψε να δείξει πολλά από την δουλεία του. Στο μέχρι στιγμής δείγμα που παρουσίασε η πλάστιγγα γέρνει σε μια θετική προοπτική για την ομάδα αφού την βελτίωσε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού της που υστερούσε.

Ο ίδιος από την πρώτη μέρα παρουσίασης του (28/02/2020) δήλωσε λάτρης της σκληρής δουλείας και πως στόχος είναι κάθε παίκτης να δίνει το 100% των δυνάμεων του.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που  πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του  ο Νταβίντ Κανέδα δήλωσε χαρακτηριστικά «Για μένα αυτό που ποτέ δεν αλλάζει κατά την διάρκεια μίας σεζόν είναι να κοιτάω μέρα με την μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Εάν θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ της απόδοσης των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.»

Ο Νταβίντ Κανέδα  πριν αναλάβει την ομάδα μας εργάστηκε σε Ισραήλ, Ισπανία, και Μεξικό ως βοηθός προπονητής. Στο Ισραήλ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Ισπανία με τις Βαλένθια και Λας Πάλμας και στο Μεξικό με τις Σάντος Λαγκούνα, Eστουντιάντες και Πατσούκα.

Αφήστε μια απάντηση