Περήφανος Κίμωνας: “Φέρτε μου να πιω το ακριβότερο πιοτό”

Κλίκλικλι τα πουλούθκια μου!

Καλησπέρα ΑΕΚκάρες μου, καλησπέρα Λαρνακείς μου, καλησπέρα περήφανε λαέ της κιτρινοπράσινης αυτής οικογένειας.

Καλή εβδομάδα να έχουμε, ό,τι καλύτερο!

Καταρχάς, να με αφήκετε πρώτα να συγχαρώ τους λεβέντες του “Λείβα” που εθέλαν νίκη με +9 για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση πριν τα Play Offs τζιαι εκαταφέραν τα τζιαι με το παραπάνω… Το πρωτάθλημα περνά διακαώς που το Κίτιον και εν εις το σχιέρι μας η κατάσταση.

Νεξτ αντίπαλος ο ΑΠΟΕΛ του γνώριμου σε ούλλους μας, “Πιστόλα”. Ο Περήφανος Κίμωνας συστήνει πάθος και αποφασιστικότητηα… Δύο που τα κλειθκιά των αναμετρήσεων κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους”.

Πάμε τώρα τζιαι στα της μάππας…

Θέλω να ξεκινήσω τούντην άποψη με στίχους του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη, “Φέρτε μου να πιω το ακριβότερο πιοτό”, που δεν είναι άλλο από την χαρά του πρωταθλήματος στην δική μας περίπτωση τζιαι ούλλα τα ποτά του κόσμου δεν φέρνουν την ευτυχία αυτή…

Δεύτερο… Θυμηθείτε ούλλοι ανεξαιρέτως το υστερόγραφο του προηγούμενου μου άρθρου… “ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ”, έτσι όπως εν τα πράματα, θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική μες την Λευκωσία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Τρίτο… Ας χρησιμοποιήσουμε τζιαι τους στίχους που τον Νότη τον Σφακιανάκη… “Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα”, καθώς έτσι ευελπιστούμε να μοιάζει το ΓΣΠ την νύχτα της 11ης Μαΐου, ενώ σχεδόν 40 χιλιόμετρα μακριά, να γίνεται Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, με φωτοβολίδες κακά ιστορίες.

Εγώ εν θα πολλοσταθώ στο παιχνίδι κόντρα στη Ομόνοια, είδαμε ούλλοι πως μια ομάδα υπήρχε μες το γήπεδο τζιαι τούτη ήταν η ομάδα μας… Ούτε απειληθήκαμεν ούτε τίποτε. Κυρίαρχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια τζιαι επιάμεν μιαν εύκολη νίκη κόντρα στην πολλά φορμαρισμένη(η αλήθεια εψές εν εφάνηκε) Ομόνοια.

Νεξτ στοπ ξανά η ΑΡΕΝΑ μας, ένα ακόμη παιχνίδι μες την έδρα μας, το τελευταίο για φέτος…

Νίκη = Μένουμε ζωντανοί στο όνειρο

Νίκη = Όλο και πιο κοντά

Νίκη = Match Point μες την Λευκωσία τζιαι ούλλα για ούλλα

Νίκη = Ψυχολογία

Νίκη = Αποχαιρετούμε την ΑΡΕΝΑ για την σεζόν 2023-2024 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τζιαι περιμένουμε για πιθανή φιέστα…

“Ρε κοπέλια, εν τζιαι αρέσκει μου να προτρέχω, αλλά που τα εψές ως τα τώρα που τα γράφω τούτα, ζω τζιαι αναπνέω για τες στιγμές τζίντης μέρας… Το πρώτο μας θέλει βλατζιά, και ποδοσφαιρικά “καρύδκια”. Αν έρτει με έτσι τρόπο εναν πιο γλυτζί τζιαι που κρέππα με νουτέλλα, φράουλες και μπισκότα“.

ΥΓ: Ουσίες ουσίες και οινοπνεύματα φέρτε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ να κάψουμε την ΛΑΡΝΑΚΑ

ΥΓ2: Παλιόπεδα

ΥΓ3: See you την Κυριακή στο πέταλο!

ΥΓ4: Αν δεν τα ξαναπούμε Καλό Πάσχα να φτάσουμε, μπόλικο φαΐν και προσεκτικά με τες κροτίδες.

ΥΓ5: Η 11η του Μάη εν κοντά!!!

Με αγάπη ο Περήφανος Κίμωνας σας!