Larnaka Guardians: Πρώτα Κίτιον, μετά ΑΡΕΝΑ (Ανακοίνωση)

Ανακοίνωση από το Παν.Συ.Φι ΑΕΚ Λάρνακας με φόντο το μπασκετικό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση όπως και για το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια στο ποδόσφαιρο...

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ

Περήφανοι ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ,

Είμαστε πλέον 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Η ομάδα μας την Κυριακή αγωνίζεται απέναντι στην ομόνοια με μοναδικό στόχο το πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο αφού κάθε νίκη από τώρα και στο εξής είναι ένα βήμα προς τον τίτλο.

Έμειναν 3 παιχνίδια ΠΡΕΠΕΙ να τα νικήσουμε.

3 ΝΙΚΕΣ = ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Επίσης την Κυριακή πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου η μπασκετική ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα απέναντι στην ανόρθωση στο ΚΙΤΙΟΝ.

Καλούμε λοιπόν τον περήφανο ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ λαό να στηρίξει πρώτα το τμήμα της καλαθόσφαιρας να γεμίσει το ΚΙΤΙΟΝ η ώρα 16:00 και μετά όλοι μαζί δίπλα στην ΑΡΕΝΑ για το παιχνίδι με την ομόνοια γεμίζοντας για ακόμα μια φορά το γήπεδο.

Μαζευόμαστε από νωρίς το μεσημέρι στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ και μετά αναχωρούμε όλοι μαζί με την πορεία του συνδέσμου προς το ΚΙΤΙΟΝ και μετά στην ΑΡΕΝΑ.

Υ.Γ. Την Κυριακή έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς για την ενίσχυση του συνδέσμου. Οι λαχνοί θα είναι από €2 – €5 και στη συνέχεια στο γήπεδο θα ανακοινωθούν 2 τυχεροί που θα κερδίσουν voucher αξίας €50 από το Guardians Shop.

Δεν είναι μόνο οι διάφορες εισόδοι, προετοιμασίες, πανό κτλ αλλά υπάρχουν και άλλα έξοδα τα οποία καλύπτονται από τον σύνδεσμο και τα μέλη του. Γιαυτό ας στηρίξουμε ο καθένας όπως μπορεί τους Φρουρούς που είναι ΠΑΝΤΑ αδιάκοπα και ακούραστα στο πλευρό της ομάδας και δουλεύουν καθημερινά αφιλοκερδώς για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα στο πέταλο. Στηρίζουμε λοιπόν ο καθένας μας όπως μπορεί τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ για να βοηθήσουμε να γίνει ακόμη πιο δυνατός. Γιατί στην ΑΕΚ είμαστε οικογένεια.

Θα υπάρχουν επίσης και όλα τα διαθέσιμα προιόντα του συνδέσμου.

ΟΛΟΙ ΚΙΤΙΟΝ – ΟΛΟΙ ΑΡΕΝΑ

ΑΕΚ Η ΣΚΑΛΑ ΕΝΩΜΕΝΗ

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ… ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ

Larnaka Guardians