«Δεν μου αρέσουν τα πράγματα που…» (Βίντεο)

Η ΑΕΚ μας δημοσίευσε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Μπεν Σιμόν, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Κάθε φορά που κερδίζουμε απαιτούμε από τον εαυτό μας περισσότερη ευθύνη και υποχρέωση. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να πάμε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Δεν μου αρέσουν τα πράγματα που ακούω γύρω από αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Θα είναι ένα δύσκολο έργο. Αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Ξέρω ότι έχουμε μια καλή ομάδα, καλούς παίκτες που προσεγγίζουν καλά το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για αυτό το παιχνίδι, ποιοι παίκτες λείπουν. Πάμε για να κερδίσουμε.

Αυτό δεν είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Κάνουμε ένα σπουδαίο ταξίδι και για να το συνεχίσουμε πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι όντως μεγάλη απουσία οι οπαδοί μας, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Μας δίνουν ενέργεια. Χρειαζόμαστε από τον κάθε οπαδό να φέρει στο γήπεδο την οικογένειά του, τους φίλους του. Μπορούν να συνδεθούν με την ομάδα γιατί παλεύουμε για αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από το ”Αντώνης Παπαδόπουλος”».