Περήφανος Κίμωνας: Βρίσκουμεν υγεία, επιστρέφει η χαρά!

Η αλήθεια πάει καιρός που την τελευταία φορά που τα είπαμεν τζιαι… άλλαξαν πολλά.

Αρχικά θέλω να αρχίσω κάπως έτσι… “Βούδα γερά στα γήπεδα ξανά”, τώρα που μου εδώθηκε τζιαι η ευκαιρία. Τα νέα του οπαδού μας είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά και όλοι μας σιερούμαστεν για τούτο.

Κατά δεύτερον να καλοσωρίσουμεν τζιαι τον Kimon The General στην “κιτρινοπράσινη” οικογένεια, την μασκότ της ομάδας μας.

Πάμε τζιαι τα αγωνιστικά, τζιαμε που εν το ζουμίν.

Την τελευταία φορά, έγραψα κείμενο επί Όλτρα, τωρά γράφω επί εποχής Ραν Μπεν Σιμόν…

“WELCOME BACK BEN SIMON”

Γνωστή η ποιότητα του Ισραηλίτη μιας τζιαι τον είχαμε ξανά στο παρελθόν και δύσκολα ξεχάνετε η πορεία που είχαμεν την σεζόν εκείνη…

Τα πρώτα δείγματα του νέου μας προπονητή, είναι πέρα για πέρα θετικά… Ένας μαεστρικός κόουτς που λεν τζιαι στην Ευρώπη, ο οποίος επέφερε ξανά την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μας.

Ισραηλίτης προπονητής με φουλ… πάθος, με ένα και μοναδικό στόχο. Βήμα-βήμα και όλα θα παν καλά, ούλλα θα πάσειν “μέλι-γάλα”.

Ας μεν τα πολυλογώ τζιαι να σας κουράσω…

Να σταθούμε στο τελευταίο παιχνίδι της αρμάδας μας κόντρα στον Εθνικό, σε μία αρκετά δύσκολη έδρα που στο τέλος χαμογελάσαμεν τζιαι εφύαμεν που το “δάσος” με μία υπερπολύτιμη νίκη που μας γεμώνει αισιοδοξία τζιαι προ πάντως πίστην ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αν τζιαι ο Εθνικός έμεινε με 10 παίκτες, η ομάδα μας έπαιξεν το παιχνίδι της, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου… τζιαι άφηστους άλλους να φωνάζουν περί διαιτησίες και αλλοτρίωση αποτελέσματος.

Εκατεβήκαμεν με ένα τζιαι μοναδικό στόχον… Αποστολή εξετελέστη τζιαι με το παραπάνω. Να σας πω τζιαι κάτι όμως τωρά που το έφερεν τζιαι η κουβέντα. Η μάππα της ΑΕΚ εν για πολλά παραπάνω, ακόμα έν εστρόφαρε 100% τζιαι εν να ρτει τζιαι τζίνη η ώρα.

Έναν ακόμη στατιστικό που εσυγκράτησα με τον ερχομό του Μπεν Σιμόν, εν η αυξητική πορεία του Ράφα Λόπεθ. Ναι μεν μπαίνει ως αλλαγή αλλά διά τζιαι την ψυσιή του τζιαι εσκόραρεν τζιαι τα γκολάκια του.

Η νίκη στο “δάσος” κερδήθηκε σε μεγάλο βαθμό και από τον συγκλονιστικό κόσμο του “κιτρινοπράσινου” λαού που παρευρέθηκεν και έσπρωξεν την ομάδα προς το τρίποντο.

Επόμενη… αγωνιστική κόντρα στην Δόξα, που παρότιν εν ουραγός έκαμεν τον “μπαμ” της αγωνιστικής και εκέρτηεν τους περσινούς πρωταθλητές. Δεν θέλει υποτίμηση, μονάχα καθαρό μυαλόν τζιαι πάθος που δαμέ ως την Νικαράουα. Κάνουμε “καμίνι” την ΑΡΕΝΑ το βράδυ της Παρασκευής και απολαμβάνουμε όμορφα τις διακοπές μας.

Το λοιπόν αλάνια Σκαλιώτες & Σκαλιώτισσες, αν δεν τα ξαναπούμε ως το τέλος του χρόνου, καλές γιορτές, καλό νέο έτος με υγεία πάνω απ’ όλα!!! Την ευχή την άλλη… ξέρετε την, και ο νοών νοείτο!

Με αγάπη ο Περήφανος Κίμωνας σας!