Περήφανος Κίμωνας: Αγκαλιάστε το… τμήμα, το αξίζει!

«Χιλιόμετρα για πάρτι σου θα κάνω, στο πλάι σου εγώ θα τραγουδώ»

Περήφανοι Σκαλιώτες τζαι Σκαλιώτισσες, αναγνώστες του aekskala, σήμερα εξεκίνησα κάπως διαφορετικά τούντο συγκεκριμένο άρθρο.

Το ξεκίνησα λοιπόν, με ένα σύνθημα το οποίο ακούεται πολλά συχνά που τους οπαδούς μας στην μάππα, αλλά εν τζιαιρός να ακούεται τζιαι μες το Κίτιον ή οπουδήποτε αλλού, όποτε παίζουν τ’ άλλα μας τα αθλήματα.

Σε τούντο άρθρο θέλω να αναφερθώ στο πετοσφαιρικό μας τμήμα που επέστρεψε που την Β’ Κατηγορία μες τα σαλόνια της Α’ και με το «καλησπέρα» το βράδυ του Σαββάτου οι κοριτσάρες μας εδείξαν τις φετινές τους διαθέσεις, εκερδίσαν επιάν ψυχολογία και βλέπουν με παραπάνω αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο ματς κόντρα στην Lemesos Volleyball, είδαμε ούλλες τις παικτάρες μας να φκάλουν τζιντο πάθος που σιερούμαστε να βλέπουμε μη αφήνοντας τον αντίπαλο να επιδείξει κάτι μες το ματς αν εξαιρέσουμε το 3ο σετ.

Ούλλες τους ήταν απίθανες, πόθεν να ξεκινήσω και πόθεν να τελειώσω, πραγματικά ενηξέρω.

Βάσω και Άντρεα Χαραλάμπους έδειξαν πως πρόκειται για αθλήτριες με μπόλικη εμπειρία έχοντας αρκετά καλή παρουσία με τις Γιάνκα, Βλάχου και Ισλέν να δείχνουν τζιαι αυτές δείγματα που την ποιότητα τους ενώ η Κυριακή Λοΐζου πρόσφερε αρκετά και αμυντικά τζιαι επιθετικά και ήρτεν η ώρα της να σιωνώσει και άλλο το ταλέντο της.

Τελευταία άφηκα την λίμπερο της παρέας, την Στέφανη Ποπολίτοβα όπου παρά το ότι ήρτεν τελευταία έχει εγκλιματιστεί πλήρως και αποτελεί ήρεμη δύναμη στον τρόπο παιχνιδιού της και της εύχομαι να συνεχίσει σε έτσι υψηλές πτήσεις.

Ακόμη και οι πετοσφαιρίστριες του πάγκου εκάμαν μου πολλήν εντύπωση και πρέπει να το πω!

Η Χρίστου, η Κουκουμά, η Τσουτσούκη, η Λεμονή, η Αντωνίου και η Ισιδώρου με τον δικό τους τρόπο κάθε μα κάθε πόντος που επαίζετουν εκάμναν την δική τους κερκίδα και στήριζαν τις συμπαίκτριες τους ούτως ώστε να έρτει το επιθυμητό αποτέλεσμα, πράμα που έγινεν και με το παραπάνω.

Ξέρω πως μπορεί να μεν είμαι ο ειδικός πας το βόλεϊ, αλλά κάτι καταλάβω τζιαι γω, τα τελευταία 3-4 χρόνια που το είδα πιο ζεστά το άθλημα.

Τούτο που έχω να σας πω είναι ένα. Αγκαλιάστε τζιαι τούντο τμήμα, μας έχει ανάγκη και το βόλεϊ μας. Η διοίκηση τούντου τμήματος, ο Μάκης, η Ισαβέλλα, η Λυδία, νυχθημερών διούν τζιαι την ψυσιή τους τζιαι πρέπει να τους δώσουμε τζιαι μεις τούντην χαρά που μας έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δρόμος εν μακρύς τζιαι δύσκολος αλλά εγώ εμπιστεύκουμαι τους ούλλους στο φουλ και πως ούλλοι εν να δώκουν τα πάντα για μία αξιοπρεπέστατη πορεία στον φετινό μαραθώνιο.

Περήφανοι Σκαλιώτες τζιαι Σκαλιώτισσες, περήφανοι ΑΕΚτζήες και ΑΕΚτζιούες, μπορεί ο βασιλιάς των σπορ να εν η μάππα, αλλά ας αγκαλιάσουμε ούλλοι μαζί τζιαι το πετοσφαιρικό μας τμήμα αλλά και οποιονδήποτε άλλο άθλημα έχει ως έμβλημα τον τιμημένο Στρατηγό Κίμωνα.

Από εμέναν τον Περήφανο Κίμωνα σας, καλή εβδομάδα τζιαι όσο αφορά το βόλεϊ ραντεβού στις 30/10 στις 20:00 μέσα στο Κίτιον κόντρα στις περσινές νταμπλούχες της Ολυμπιάδας.