Περήφανος Κίμωνας… αλά μπασκετικός!

Αγαπητοί μου Σκαλιώτες, αγαπημένοι μου περήφανοι ΑΕΚτζήδες, ο Περήφανος Κίμωνας σας, επέστρεψε για να μείνει και όι για να σας θυμάται μιαν στο τόσο. Ίσιος και σταράτος που λαλούν και στα χωρκά.

Σήμερα εν να αφήκω νάκκον την μάππα και εν να ασχοληθώ με το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα που εκτές σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έφερεν ακόμη ένα τρόπαιο και θα το καρφιτσώσει στο ουρανόν του ΚΙΤΙΟΝ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα που την αρκή! Κατ’ αρχάς καλορίζικο να είναι το νέο μας σήμα με το αστέρι που τοποθετήθηκε ένεκα και των 10 πρωταθλημάτων συμπεριλαμβανομένων και αυτά της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού.

Πάμε τώρα τζιαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ Γρηγορίου και Κορωνίδης είχαν να αντιμετωπίσουν τρεις σημαντικές απουσίες σε τόσο κομβικόν αγώνα. Πομπέρ Σίζο, Σιμητζής, Χριστοδούλου και με ένα πάγκο γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες με αρκετά νεαρά πρόσωπα στην αποστολή.

Μπορεί να εδυσκολευτήκαμεν, αλλά να σας πω τζιαι κάτι. Ακόμα εν αρκές, ακόμα τα πόθκια εν βαρετά και ο χρόνος εν ο καλύττερος γιατρός σε ετσι περιπτώσεις. Έχετε εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξανά θα είμαστε εκεί, να τα σαρώσουμεν ούλλα ξανά και ξανά.

Η Ανόρθωση στην παραπάνω ώρα είχε το προβάδισμα, αλλά η αρχηγάρα μας, ο Τζάκκης μας πάλε έκαμεν τα δικά του. Τρίποντο κομβικόν που την Περιστερώνα ως το Κίτιον 55 δευτερόλέπτα πριν την λήξη του αγώνα και ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ηταν η τασιή μες τα σουβλάκια σαν η μάππα έκρουζεν 60 βαθμούς κελσίου.

Τζάκκη αγόρι μου, Τζάκκη καθηγητή μου, 1000 κιλά καρδιάς, 1000 κιλά φανέλας!

Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα σε τραυματισμούς και κόντρα σε μία Ανόρθωση σκληροτράχηλη, αρκέψαμεν την σεζόν όπως την αφήκαμεν πέρσι. Το Super Cup εβάφτηκε «κιτρινοπράσινο», το treble ήρτεν και εγκαταστάθηκεν στην Λάρνακα με τον πιο κ€:-£#?\κο τρόπον!

Εν κατακλείδι εν εμπορούσα φυσικά να μεν δώκω και τα συγχαρητήρια μου, στους οπαδούς που μετέτρεψαν το ΚΙΤΙΟΝ σε πραγματική έδρα και τόνωσαν τους παίκτες ακόμη παραπάνω.

Καλό το Σούπερ Καπ, καλά τζιαι τα παναήρκα, αλλά που τα σήμερα δουλειά ξανά για να έχουμεν τζιαι αποτελέσματα στην Ευρώπη και στην Αττάλια την άλλην εφτομά!

Το λοιπόν τριμπλπούχοι μου, σας αφήνω και θα τα πούμε σύντομα!