Δημητρίου: “Ήταν εξωπραγματική η παρουσία του κόσμου, η περηφάνια κρατά για μια ζωή”

Στον Super Sport FM μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου.

Για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου: «Η στενοχώρια που δεν θα κρατήσει και πολύ διότι πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι έχει να κάνει με την παρουσία του κόσμου. Η στεναχώρια κρατά μια δυο μέρες η περηφάνια για μια ζωή. Η δίψα του κόσμου όπως είχε χαρακτηριστεί και από τον πρόεδρο ήταν πρωτοφανής και αποτελεί το μεγαλύτερο μας κέρδος και ο στόχος είναι να τον κρατήσουμε στο πλευρό μας. Ήταν εξωπραγματική η παρουσία του κόσμου και είναι από τις στιγμές που μένουν από το χθεσινό παιχνίδι. Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό των παικτών στα δύσκολα στάδια του παιχνιδιού»

Για τον αποκλεισμό: «Ήταν η βραδιά που μας γύρισε η τύχη την πλάτη με την ατυχία των δοκαριών και στη διαδικασία των πέναλτι εκεί που επανήρθε ο ενθουσιασμός με την απόκρουση του Πίριτς ήρθε το χαμένο πέναλτι από τον παίκτη που μας έδωσε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι χθες δεν φάνηκε καμία διαφορά της Μίντιλαντ με τη δική μας ομάδα και καθόλη τη διάρκεια και των δυο αναμετρήσεων κοιτάξαμε στα μάτια του Δανούς.»

«Να λάβουμε υπόψη ότι ήταν τα πρώτα μας παιχνίδια και περιμένουμε και αυτή την απαίτηση έχει και ο προπονητής παιχνίδι με παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώνουν την φιλοσοφία και όσο περνά ο καιρός να γίνουμε καλύτεροι. Πλέον θα επιδιώξουμε να προκριθούμε απέναντι στην Παρτιζάν αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να μην μας πάρει από κάτω ο χθεσινός αποκλεισμός»