Περήφανος Κίμωνας: Τα λόγια με πολλήν αγάπη προς τον κόσμο μας και η… «πελλάρα» του!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, αλλά εγώ δεν παύω να πιστεύω στην ομάδα τζιαι είμαι σίγουρος πως όλη αυτή η μπόρα θα περάσει το συντομότερο.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί….

Το σημερινό παιχνίδι, ΑΕΚτζήδες μου ήταν εντελώς διαφορετικό από το παιχνίδι της Παρασκευής για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Σήμερα ο κ. Νταβίντ Καταλά έδωσε αρκετές ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει τον αναμενόμενο χρόνο που οι ίδιοι θα ήλπιζαν.

Που το σημερινό παιχνίδι, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, αρκετοί ανταπεξήλθαν στον αγώνα, ενώ ο αριθμός “33”, για ακόμη μία φορά δεν έπεισε κανένα.

Δεδομένων των απουσιών, μείναμε με μόλις ένα καθαρό φορ και αυτός έμεινε στον πάγκο στις αρχικές επιλογές. Χωρίς να παριστάνω τον προπονητή της κερκίδας, αλλά σαν μια άποψη ενός γνήσιου και παθιασμένου ΑΕΚτζή, ο Ρομό δεν πρέπει να κάθεται πάγκο.

Το παλικάρι από την Βενεζουέλα, από την ώρα που έμπηκε μέσα, άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και από δικό του κερδισμένο πέναλτι ήρθε το γκολ του Γκιούρσκο. Ρόμο είσαι η πελλάρα μου!!!

Καλά τα περί επιθετικών σεναρίων, αλλά ας πάμε και στα αμυντικά. Για ακόμη μία φορά δυστυχώς, με μισή ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα βρήκε δίκτυα. Σε καμία περίπτωση δεν θα κρεμάσω τον Τάντι για το λάθος αλλά ρε παιδιά, κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το κομμάτι. Τι φταίει; Σπάζω την κκελέ μου αλλά δεν βγάζω άκρη.

Το λοιπόν, τούντο ματς να μείνει το συντομότερο στο παρελθόν γιατί έχουμε ντέρμπι με την Ανόρθωση και πρέπει να ανασυνταχθούμε το συντομότερο. Η ομάδα περνάει την φάση της, εκάμεν κοιλίτσα αν το θέλετε καλύτερα εις τα κυπριακά, αλλά ας μεν μουρμουρούμε κακοπροαίρετα ρε κοπέλια γιατί θα κάμουμε μόνο ζημιά. Εν κάτι το φυσιολογικό, περνούν το ούλλες οι ομάδες. Οκ, σίουρα εννά κάμουμε κριτική, με κάθε καλή πρόθεση, αλλά όι να ανεβάζουμε τζαι να κατεβάζουμε ανθρώπους ως αχάπαρους.

Το μουρμουρκό εν ωφελεί, δώστε τσανς της ομάδας, δεν είναι μηχανούθκια. Και εμείς πονούμε την ομάδα, τζιαι μεις αγαπούμε την. Η ομάδα δηλώνω σας το δαμε τώρα επί τόπου, θα ανακάμψει. Έχετε εμπιστοσύνη αδέρφκια μοθ, η ίδια ομάδα είναι όπως ήταν και πριν από δκυο μήνες, εν άλλαξε κάτι.

Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται, την Δευτέρα δίνουμε ραντεβού στην ΑΡΕΝΑ για να αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση με την ελπίδα πως θα είναι η αρχή για ένα σερί επιτυχιών.

Με αγάπη ο Περήφανος Κίμωνας σας, ούλλα με αγάπη τζαι σκοπό το καλό της ΑΕΚ μας.