Ο Περήφανος Κίμωνας τα λέει ίσια και σταράτα!

Υπό άλλες συνθήκες επιθυμούσα απόψε να γράψω αλλά, αφού τα έφερε έτσι η μοίρα ας τα πούμε.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί….

Αγαπητοί ΑΕΚτζήδες μου, επειδή θωρώ πολλήν πανικό μες τα σόσιαλ μίντια και ότι πρέπει να φύγει ο τάδε και ο τάδε να σας θυμίσω κάτι… “Πόψε χάθηκε μία μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος“. Ναι είμαστεν αδικαιολόγητοι, εκλωτσήσαμεν την ευκαιρία, αλλά όπως πέσαμε, θα σηκωστούμε αμέσως.

Ναι τζιαι γω είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα αλλά κυρίως με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μας. Χωρίς να υποτιμώ την ΠΑΕΕΚ, σε έτσι ματς πρέπει να μπαίνουν μέσα, καθαρά σταράτα και να καθαρίζουν τα παιχνίδια, οι να πιππιλούν την μαππα και να την γυροφέρνουν γύρω γύρω.

Σε έτσι παιχνίδια έπρεπε οι παίκτες να έχουν το αναμενόμενο πάθος, την αναμενόμενη θέληση και την κατάλληλη δυναμική μετά και το κερδισμένο ντέρμπι κορυφής που εκερδίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς τούτα εν τα είδα, δυστυχώς ήταν απών.

Θέλω να καταλάβετε πως υπάρχουν και οι αποτυχίες μέσα στο πρωτάθλημα και σας παρακαλώ μετά που κάθε αποτυχία μεν μου κάμνετε τους προπονητές της κερκίδας. Οι υπεύθυνοι θα τα δουν και θα τα σάσουν.

Να θυμάστε… “ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚκάρα δύο ζωές στα δύσκολα”. Δεν συστήνει η κατάσταση ο πανικός που είδα στα σόσιαλ μίντια, αλλά να μάθουμε που τα λάθη μας,να βελτιωθούμε και να ανασυνταχθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τώρα είναι που πρέπει να βρεθούμε κοντά στην ομάδα, στήριγμα της και όχι να μαχούμαστε με πούρου πούρου και σούξου μούξου ποτζί και ποδά. Σόρρυ αν είμαι έντονος, αλλά σε όποιον αρέσκω. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Στηρίξτε την ομάδα.

Από τα μόνα θετικά της σημερινής αναμέτρησης η επιστροφή του αρχηγού στα γκολ, το ποιος δεν θα μπορούσα εγώ προσωπικά να μην το αναφέρω.

“Αρχηγέ μου, καλός ήρθες πίσω στην τέχνη που εσύ ξέρεις να κάνεις καλύτερα και να ξέρεις πως είμαστε δίπλα σας, και σε εσένα αλλά και σε όλους.”

Αλλού θέλαμε όλοι μας να βρεθούμε το Σαββατοκύριακο, αλλά η πορεία προς το πρωτάθλημα θέλει μόχθο και προσπάθεια και εμείς είμαστε μαθήμενοι στα δύσκολα.

Προσγειωμένα και ταπεινά, ψηλά τα κεφάλια και φουλ για τον αγώνα για το κύπελλο σε μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση σε σχέση με την σημερινή. Όλοι οι δρόμοι την ερχόμενη Τρίτη οδηγούν στην ΑΡΕΝΑ με θετική ενέργεια και όχι με κατεβασμένα τα μούτρα!

Με αγάπη ο Περήφανος Κίμωνας!!