Ο Περήφανος Κίμωνας συστήνει υπομονή, στήριξη και καμία σύγκριση!

Με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και τα πούρου μούρου, σούξου μούξου, του Απόλλωνα, η ομάδα μας, ήρθε και ανακοίνωσε τον Αντώνη Μαρτή. Πόσο πιο χαλαροί και λάιτ πλέον στην ομάδα μας. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται άλλωστε!

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Κάτω από πάσα μυστικότητα, αλά κίνηση ρούα ματ, Ρουκ ζουκ και όλα τα συναφή το Ροκκούιν μας, μας εξέπληξε ακόμη μια φορά και υπέγραψε τον ταλαντούχο άσο, ο οποίος θα είναι κάτοικος ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ μέχρι και τον Μάιο του 2024.

Η περίπτωση του και ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε στην απόκτηση του ο Τσάβι Ρόκα, μπορεί κάποιοι να πουν πως μοιάζει αρκετά με την απόκτηση του Ραφαήλ Μάμα, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ναι, μπορεί να μοιάζουν αρκετά για τον τρόπο που ο Ρόκα τους έφερε στην μεγαλόνησο και κυρίως για τις εμπειρίες που έχουν στο εξωτερικό και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά υπάρχει μία μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο παικτών που θα αναλυθεί πιο κάτω.

Ο Μάμας, ήταν γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας και γνώστης του Κυπριακού πρωταθλήματος, έστω και των μικρών κατηγοριών. Μετά πήγε στο εξωτερικό, φορτώθηκε ακόμη περισσότερες εμπειρίες και ήρθε έτοιμος και μελετημένος για το τι εστί ΑΕΚ και εγχώριες διοργανώσεις.

Το μιτσικουρούι που ανακοινώσαμε, είναι Κυπριοαυστραλός και από τα παιδικά του χρόνια αγωνίζεται μόνο σε ομάδες του εξωτερικού, μη έχοντας ακόμη πλήρη γνώση του κυπριακού πρωταθλήματος, πόσο μάλλον εμπειρία από αυτό.

Στην προκειμένη στιγμή του Αντώνη Μαρτή, πρέπει να του πιστωθεί χρόνος για να δείξει αυτό που μπορεί και να μην τον “κρούσουμε”. Σε τέτοιες περιπτώσεις συστήνεται υπομονή και μεθοδικότητα από όλους μας. Θέλει λεπτά στα πόδια του, εμπειρία και καθόλου άγχος.

Εξάλλου για να τον κλείσει ο Τσάβι Ρόκα κάτι περισσότερο από εμάς γνωρίζει και πολλά είναι αυτά που τον κέρδισαν ώστε να τον εξασφαλίσει για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Αγαπητέ Αντώνη Μαρτή, ο Περήφανος Κίμωνας, σου εύχεται καλή αρχή και πάντα επιτυχίες με τον τιμημένο Κίμωνα στο στήθος. Όσο για εσάς αγαπημένοι μου ΑΕΚτζήδες, όπως είπαμε αα, υπομονή για τον νεαρό άσο της ομάδας μας, θέλει την στήριξη όλων μας ώσπου να μπει στο πετσί των εγχώριων διοργανώσεων και στο κλίμα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΕΚ.