Περήφανος Κίμωνας: Νίκη πρωταθλήματος, πιάστε κουβέρτες ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μου!

Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό παιχνίδι;;

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Η εβδομάδα περίπλοκη, αρκετά μπερδεμένη και η σημερινή νίκη μας δικαίωσε καθώς πανάξια μετά από 16 ολόκληρες αγωνιστικές βρισκόμαστε μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αγαπητοί ΑΕΚτζήδες, ο Περήφανος Κίμωνας, σας παρακαλεί πως προμηθευτείτε έγκαιρα τα παλτά, τις κουβάρτες, τις καμπαρντίνες και ό,τι πρόκειται για χειμωνιάτικα ήδη. Πουγιόττα μην ξεχάσετε αγαπημένοι μου.

Η ΑΕΚκάρα μας, παρότι δεν έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο, πήρε το ζητούμενο και πανηγύρισε μία νίκη κορυφής μπροστά στον συγκλονιστικό κόσμο μας που ήταν και πάλι εκεί για 90+5 λεπτά. Μπράβο και Respect για την φωνή και την υποδοχή της αποστολής.

Αυτές οι νίκες μετρούν διπλά. Χωρίς να πιάσουμε ψηλά στάνταρ απόδοσης κερδίσαμε και γεμίσαμε το ρεζερβουάρ με ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Νίκες πρωταθλήματος τολμώ να πω.

Μπορεί κάποιοι να πουν πως ήμασταν τυχεροί κυρίως για την επίτευξη του δεύτερου μας γκολ. Τα πρωταθλήματα κύριοι έχουν και τα τυχερά τους. Σήμερα ήμασταν εμείς, αύριο μπορεί να είναι άλλοι. Προχωρούμε. Άλλωστε να μην ξεχνάμε τις δυσκολίες με τα κρούσματα, τις προπονήσεις όπως τις κάναμε και όλα τα σχετικά.

Με κόβιντ ή χωρίς η ΑΕΚκάρα θα σας γλεντάει. Είτε το θέλετε είτε όχι εμείς θα είμαστε μέχρι το τέλος εκεί στα ψηλά με την ελπίδα πως “ΦΈΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ” όπως ανέφερε και Τζόσεφ Φράγκος.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θέλω να μιλήσω αποκλειστικά για την δική μου ομάδα και δεν θα αναφερθώ στα εξωαγωνιστικά και στις ανακοινώσεις εν ώρα αγώνα.

Εις το επανιδείν ΑΕΚτζήδες μου. Βρίσκομαι στο Τρόοδος, η θερμοκρασία είναι στο -1 και πραγματικά είναι μια παγωνιά εδώ στα ψηλά. Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες στις επόμενες εβδομάδες, δείχνουν ακόμη περισσότερη πτώση της θερμοκρασίας. Νιάου