Μπασκετοφρουρός: Καλή χρονιά, ούλλον επιτυχίες, double και back 2 back!

Μετά από αρκετό καιρό, ένεκα και τον ερχομό του 2022, το μπασκετοφρουρούι σας, επέστρεψε δριμύτερο και έτοιμος να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί σας.

Κατ’ αρχάς, να ευχηθώ, “Καλή Χρονιά” και “Χρόνια Πολλά”, στους απανταχού ΑΕΚτζήδες αλλά και σε ούλλον τον κόσμο. Μακάρι να είναι μία χρονιά που να πλημμυρήσει με υγεία και τούτον ούλλον το κακό με τον κορωνοϊό να εξαφανιστεί το συντομότερο.

Υπό κανονικές συνθήκες την Τρίτη, ήταν να κάνουμε το Road Trip για Λεμεσό για να κοντραριστούμε κόντρα στους Απολλωνίστες του Γιανναρά, αλλά δυστυχώς η κατάσταση εξέφυγε και μέρα με την μέρα τα κρούσματα αυξάνονται. Τέλος πάντων, μακάρι η κατάσταση να καλυτερέψει και σύντομα ξανά στα παρκέ.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα επόμενος μας αντίπαλος οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λευκωσίας μέσα στο Κίτιον και περιμένουμε πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι, το συγκεκριμένο “ντέρμπι”, για τρεις κύριους λόγους.

  1. Για να μπούμε με το δεξί στο 2022
  2. Για να βρεθούμε μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα
  3. Για να συνεχίσουμε τις διαδοχικές νίκες

Η ομάδα κοπέλια μου, ήταν αλήθεια, πως στην αρχή, με την επιστροφή και των Μαντοβάνη και Μανωλόπουλου ήταν κάπως εκτός, ήθελε δέσιμο αλλά που την άλλη ήταν και λογικό καθώς μετά την πολύμηνη απουσία των δύο ήθελαν επειγόντως ρυθμό.

Ευτυχώς οι δύο τους τον απέκτησαν γρήγορα και στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 και με μπροστάρη τον Super Ντούμπερ Tζακ Παντελή, ήρθε η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2021.

Το μπασκετοφρουρούι σας είναι εδώ σήμερα για να σας υπενθυμίσει ότι η ΑΕΚ είναι εδώ για να διεκδικήσει όπως και κάθε χρόνο το double και το bacκ 2 back!

Με την εμπειρία που έχουμε, με την ψυσχιή που καταβάλλουμεν στα παιχνίθκια που η μάππα “κρούζει”, εν έχει κανένα να μας μπει. Που τον Μαξ Κουτούρη τον μικρότερο του ρόστερ, μέχρι και τον αειθαλή Ανδρέα Σιζόπουλο.

Η ΑΕΚ είναι γεννημένη για τα δύσκολα, εξάλλου μας το απέδειξε πολλάκις, με αποκορύφωμα το περσινό “καρυδάτο” πρωτάθλημα και φέτος δηλώνει ξανά παρών, ότι είναι εδώ για να πανηγυρίσει και τους δύο εγχώριους τίτλους, όπως έπραξε ξανά και πέρσι.

Έχω και κάποια παράπονα, αλλά γιατί εν γιορτινές μέρες και εν θέλω να χαλάσω την ψυχολογία κανενός, εν θέλω να τα αναφέρω στην προκειμένη φάση για να μεν χαλάσω το μουντ των εορτών.

Αγαπητοί και περήφανοι ΑΕΚτζήδες μου, γενέτζιες και αρσενιτζιοί, εύχομαι το καινούργιο έτος, να είναι αυτό που θα μας οδηγήσεις ξανά σε ακόμη ένα double, κάνοντας παράλληλα το back 2 back με την ελπίδα πως αυτή την χρονιά, θα είμαστε στις κερκίδες να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες αυτές!

Προς το παρών όμως, για να μην προτρέχουμε, δουλειά, δουλειά, δουλειά και όλα στην ώρα τους.

HAPPY NEW YEAR ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!