Άποψη: Να το φωνάξουμε… ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Με την σημερινή νίκη επί της Δόξας… κτυπάς πρωτάθλημα! Ας το φωνάξουμε. ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Η ΑΕΚκάρα μας ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χάρις το γκολ του Σαντίκ στο 9ο λεπτό αλλά… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τέτοια αντίδραση από την ΑΕΚ, κοπέλια μου έχει καιρό να δούμε, έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε με Σούπερ Ντούμπερ Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που μετά από δύο αγωνιστικές βρέθηκε ξανά στο αρχικό σχήμα.

Σήμερα το Εγγλεζούιν μας ήταν αλλού, ήταν ο Γιούρι Γκέλερ, αν ήταν μάγειρας θα είχε μέχρι στιγμής “Αστέρι Μισελέν”, καθώς ήταν αψεγάδιαστος εντός αγωνιστικού χώρου.

Μέσα σε 27 λεπτά σκόραρε τέσσερα γκολ και πήρε προσωπικά την ανατροπή της ΑΕΚκάρας μας, όπου γι’ αυτό το σαββατοκύριακο θα κοιμηθούμε στα ψηλά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με αυτή την νίκη η ΑΕΚκάρα, πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής μέσα στο ΓΣΠ. Διπλό, νίκη, ανατροπή, κορυφή, καλύτερος συνδυασμός δεν γινόταν αλάνια μου και περιμένουμε πως και πως τον αγώνα με τους περσινός πρωταθλητές.

Ξέρετε, έχει ιδιαίτερη σημασία να κοιτάξουμε ότι από το Μακάρειο δεν πέρασαν η ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση. Εμείς όχι μόνο το κάναμε, αλλά το πράξαμε με εμφατικό τρόπο κάνοντας επίδειξη εντός γηπέδου. Τι και αν μείναμε πίσω στο σκορ; Έτσι αντιδρούν οι μεγάλες ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ. Τι ευλογία να βάζεις αλλαγή τον Τιάγκο, τον Ρομό, τον Φαράζ, τον Εσπινόσα και τον Τάντι. Να έχεις εκτός αποστολής τον Τόμοβιτς, τον Ναούμ, τον Εγγλέζου.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον συγκλονιστικό μας κόσμο για ακόμη μία φορά που ακολούθησε την ομάδα στο Μακάρειο Στάδιο, όπου ήταν το Α και το Ω της σημερινής ανατροπής. 1000 άτομα εν μέσω αυτών των περιστάσεων είναι ένας αριθμός πολύ ικανοποιητικός και δεν κουραζόμαστε να λέμε μπράβο σε όλους.

Ενενήντα λεπτά ακατάπαυστα φωνή και νεύρο, ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος! Τα συγχαρητήρια μου και σας περιμένουμε και στο ΓΣΠ να ζήσουμε τα ίδια και καλύτερα!

Arrivederci και… ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!