Άποψη: Το μέταλλο, η νοοτροπία πρωταθλητή και ο συγκλονιστικός κόσμος μας!

Από που να ξεκινήσω και από που… να τελειώσω για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ που μετουσιώθηκε σε νίκη.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Η ΑΕΚκάρα, έδειξε χαρακτήρα νικητή μέσα στο Τσίρειο Στάδιο, έδειξε πόσο ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες και το πέτυχε στον υψηλότερο βαθμό που θα μπορούσε να το πράξει.

Με αυτή την υπερπολύτιμη νίκη, η ομάδα του “πρωτάρη” Νταβίντ Καταλά έπιασε κορυφή και η πίεση πλέον πηγαίνει στα χέρια του Απόλλωνα που έχει ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Όλοι ανεξαιρέτως έβγαλαν στο χορτάρι το μέταλλο του νικητή το… μέταλλο το οποίο μπορείς να πεις με σιγουριά ότι μπορούμε για το βήμα παραπάνω, για το βήμα που καρτερούμε μέρα νύχτα από το 1994!

Για 1994 λόγους έχουμε τα δικά μας όνειρα και το σημερινό πάθος και αφοσίωση που έδειξαν οι λεβέντες του Νταβίντ Καταλά είναι μία τρανταχτή απόδειξη πως είμαστε φτιαγμένοι για ακόμη πιο πολλές επιτυχίες.

Κατά την άποψη μου το να πηγαίνεις και να κερδίζεις μέσα στη Λεμεσό με αυτό τον τρόπο, μια ΑΕΛ που ήθελε πάση θυσία τη νίκη, αυτό δείχνει πολλά. Η διαχείριση του ματς, οι οδηγίες του Καταλά και ο τρόπος που πανηγυρίσαμε φανερώνει μια μεγάλη οικογένεια όπου ο ένας μάχεται για τον άλλο.

Η λέξη μέταλλο πρέπει να μπει σε περίοπτη θέση. Πάνω του πρέπει να δουλέψουμε και να κτίσουμε όλο και περισσότερο τη νοοτροπία του πρωταθλητή.

Ο Τούμπας υπέδειξε την άμυνα του σαν κύριο υπαίτιο της καλής του εμφάνισης και δεν έχει άδικο μιας και ήταν συγκλονιστικοί στο Τσίρειο. Οι άμυνες έβγαιναν με τρομερό πάθος, η συγκέντρωση δεν έφυγε λεπτό από το κεφάλι μας και αυτό πρέπει να σημειωθεί.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις δύο φοβερές παρεμβάσεις του Μιλίσεβιτς, που είχε την οξυδέρκεια να πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη ενώ ήταν υπό πίεση; Ας μην προχωρήσουμε γιατί έχουμε να πούμε και κάτι για τον καθένα που ίδρωσε σήμερα την φανέλα με τον τιμημένο Κίμωνα στο στήθος.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να αφήσω απαρατήρητη την… παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Τσιρείου Σταδίου.

Ο 12ος παίκτης με την απόλυτη σημασία της έννοιας, βράχοι και στα 90λ λεπτά φώναζαν για την μεγάλη μας καψούρα, την. ΑΕΚκάρα!

Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ!!!!!