ΑΠΟΨΗ/Κατάθεση ψυχής από ένα αγνό οπαδό της ομάδας μας!

Η σημερινή στήλη του Περήφανου Κίμωνα φιλοξενεί μια άποψη ενός πιστού οπαδού μας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Αναλυτικά το άρθρο του:

”Ακολουθώ αυτή την ομάδα όπως και αρκετοί άλλοι από εσάς ασταμάτητα από την ίδρυση της. Στην πορεία, στα γήπεδα και στις κερκίδες από το 1994 έκανα πολλούς φίλους και πολλούς γνωστούς. Τα τελευταία χρόνια όμως προπάντων με τις διάφορες δυσκολίες και τα μεγάλα εμπόδια (κάρτα οπαδού, μέτρα έναντι πανδημίας), πολλοί από αυτούς σταματήσαν αυτό που λάτρεψαν για δεκαετίες.

Ο καθένας έχει τον λόγο του, ο καθένας έχει την δικαιολογία του και σεβαστή η κάθε άποψη. Εμείς όμως που μείναμε εκεί, σας ζητάμε όλους πίσω δίπλα μας. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας και κοντά στην ομάδα μας. Σας ζητάμε να επιστρέψετε.

Στην φετινή μάχη δεν περισσεύει κανείς και οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε μαζί σαν μια γροθιά στο πλευρό της. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στην ιστορία μας. Η κάθε αδυναμία και η κάθε δυναμική θα παίξει το δικό της ρόλο προπάντων φέτος. Ενώστε δυνάμεις, είναι η χρονιά που όλοι περιμέναμε απο μικρα παιδιά. Άστε την κάθε παρεξήγηση στην άκρη.

Άστε το κάθε εμπόδιο πίσω, ξεπεράστε το κάνοντας αυτό που πρέπει να κάνετε. Ελάτε ξανά κοντά της. Για εμας και για όλα αυτα που ζήσαμε απο το 1994, για την πόλη μας, για την ΑΕΚ μας. Σας περιμένουμε ΌΛΟΥΣ. Σας χρειαζόμαστε ΌΛΟΥΣ. H ισχύς εν τη ενώσει. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος”.