Άποψη: Τι θα πεις; Εγώ ήμουν εναντίον της κάρτας;

Ο ”Σκαλιώτης” καταθέτει μέσα από την ιστοσελίδα μας τη δική του άποψη για τις μεταγραφές Ρόκα, τον Καταλά και κάνει αναφορά στον περήφανο κόσμο της ΑΕΚ μας.

Αναλυτικά οι θέσεις του:

“Στις 29/07/21 κάναμε λόγο για το τι πρέπει κατά την άποψη μας να γίνει στην ΑΕΚ για να την δούμε ξανά πρωταγωνίστρια.

Είχαμε πει ότι θα πρέπει καταρχάς να βγουν οι μεταγραφές στον Ροκα. Σήμερα 30/10/21 μπορούμε να πούμε ότι καλύτερα δεν μπορούσαν να του βγουν!!

Η ΑΕΚ σήμερα διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ, κατά την απόψη μας το καλύτερο από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος!!

Είχαμε πει για το «στοίχημα» με τον Νταβίντ Καταλά.

Η ΑΕΚ μας σήμερα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα!! Η ομάδα βγάζει υγεία, έχει πλάνο και διάθεση στο παιχνίδι της. Το πιο σημαντικό όμως που κατάφερε ο coach ήταν να μεταδώσει στους παίχτες το όραμα! Το όραμα για να κάνουμε φέτος κάτι ξεχωριστό, “Something Special” που θα έλεγε και ο coach!

Και τέλος κάναμε αναφορά για την σχέση διοίκησης και κόσμου και στο πόσο επιβεβλημένο είναι να εκμεταλλευτούμε το υπερόπλο που λέγεται «ΑΕΚ Αρένα».

Για την διοίκηση τί να πούμε; Έκανε και με το παραπάνω το καθήκον της!! Αυτό το “unlimited budget” του προέδρου θα μείνει στην ιστορία!! Όχι μόνο γιατί το έκανε πράξη, αλλά γιατί έδειξε με αυτό τον τρόπο την θέληση που έχει για το κάτι παραπάνω. Κέρδισε και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη του κόσμου!!!

Και έμεινε το τελευταίο κομμάτι του πάζλ… ίσως όμως και το πιο καθοριστικό!
ΕΜΕΙΣ! Ο περήφανος κόσμος της ΑΕΚ και της ΛΑΡΝΑΚΑΣ!

Οφείλουμε να κάνουμε την ΑΡΕΝΑ πραγματικό καμίνι! Το χρωστάμε στην ιστορία αυτής της ομάδας!! ΕΚΕΙ σε κάθε μάχη.. εντός και εκτός έδρας. Μέχρι την τελική ΝΙΚΗ.

Γιατί φέτος είναι όντως η χρονιά μας!! Γιατί το ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πρέπει να ακούγεται παντού!!

Και κάτι τελευταίο στους φίλους που απέχουν είτε για την κάρτα είτε για τα safe pass κτλπ.. ΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ… Έχουμε πιο σημαντικό λόγο για να είμαστε εκεί φέτος!!

Τι θα λέτε στα παιδιά σας όταν σας ρωτούν πως ήταν στο πρώτο πρωτάθλημα της ΑΕΚ;; Ξέρεις γιε μου εγώ ήμουν εναντίον της κάρτας;;”.

*Φωτογραφία αρχείου