Άποψη: Ναι, μπορεί να έρθει στη Λάρνακα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, χωρίς όμως να κάνουμε μεγάλη επανάληψη.

Ο Ρόκα επιστρέφει στην ΑΕΚ μας, αναλαμβάνει το κτίσιμο από την αρχή και άπαντες περιμένουμε από τον ίδιο να μας επιστρέψει την περηφάνια μας. Ο χρόνος κυλά, η προετοιμασία συνεχίζεται και αναμένουμε τους επίσημους αγώνες.

1η αγωνιστική. ΑΕΚ-Δόξα στην ΑΡΕΝΑ. Τελικό αποτέλεσμα το 1-1 και καμπανάκι ανησυχίας. Όμως αυτοί που έπρεπε έκαναν αυτό που έπρεπε. Βρέθηκαν τα είπαν και έφεραν ακόμη 5 παίκτες.

Η συνέχεια γνωστή. Νικηφόρο σερί, μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές και κορυφή. Διπλά σε Τσίρειο και ”Αντώνης Παπαδόπουλος”, νίκη επί της Ομόνοιας εντός έδρας.

Μετά από όλα αυτά που είδαμε, λέμε πως ναι μπορεί να έρθει στη Λάρνακα το πρωτάθλημα. Θα μας πει κάποιος ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Ε και; Δεν διαφωνούμε σε αυτό. Ότι ο φετινός μαραθώνιος είναι ίσως ο πιο δύσκολος. Μα ούτε και σε αυτό διαφωνούμε.

Όμως πραγματικά, με τις δυνατότητες της φετινής ΑΕΚ πρέπει να πιστέψουμε όλοι στον τίτλο. Στο πρωτάθλημα που αξίζουμε. Κανείς δεν είπε να μην βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κανείς δεν είπε να σταματήσουμε την σκληρή δουλειά γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο Καταλά είναι έμπειρος στον χώρο του αθλήματος και ξέρει τις ισορροπίες (ειδικά στην Κύπρο).

Όμως η πίστη μπορεί να κινήσει το όνειρο και να το κάνει πραγματικότητα. Βάθος διαθέτουμε, δόξα τω Θεό αρκετό. Ποιος να πιάσεις και ποιον να αφήσεις; Αν μπούμε σε ονοματολογία θα χρειαστούμε άλλα 2 άρθρα. Υγεία να έχουν οι μάγκες μας και να συνεχίσουν να βελτιώνονται μέρα με την μέρα.

Γιατί στο τέλος αυτό μετρά. Η βελτίωση, η δίψα και η θέληση για πάθος. Και μιας και μιλάμε για πάθος θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε σε αυτό τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ. Που σε κάθε ματς δίνει το 100% στις κερκίδες των σταδίων και τραγουδά συνεχώς. Το τρίπτυχο ομάδα-διοίκηση-κόσμος είναι απόλυτα πετυχημένο και η ενότητα βρίσκεται στα καλύτερα της επίπεδα.

Εμείς ΑΕΚΚΑΡΑ μου θα είμαστε άγρυπνοι φρουροί δίπλα σου, να μην σε πειράξει κανείς και να σε βοηθάμε σε κάθε 90λεπτο για να έρχονται οι νίκες.

Η ισχύς εν τη ενώσει!