Έλα γιε μου, ο Μπασκετοφρουρός σε τρελά κέφια!

Ο Μπασκετοφρουρός σας, επέστρεψε δριμύτερος και… πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Πάμε να δούμε και το γιατί!!!

30 άρα εναντίον του Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα, νίκη στον πόντο το προηγούμενο Σάββατο εναντίον του ΑΠΟΕΛ, όπου για ακόμα μια φορά οι μάγκες μας, έδειξαν τα μπασκετικά καρύδια τους.

Πρώτοι, αήττητοι και αφήστε τους να κλαίνε για την διαιτησία. Ρε κακομοίρηδες εκεί στον Στρόβολο και στον Αρχάγγελο αντί να παραδεχτείτε ότι με μισή ομάδα η ΑΕΚ προς το παρόν, σας γλεντάει, έχοντας παίξει όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας ψάχνετε να δικαιολογήσετε για ακόμη μια φορά τα ψηλά σας Budget.

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου θα σχολιάσω μόνο τα εξής. Όλοι διακρίθηκαν μηδενός εξαιρουμένου. Ewing ο MVP της βραδιάς. Σας έλεγα για την πίστωση χρόνου που χρειαζόταν. Τεράστια διαφορά από το παιχνίδι του Super Cup μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου.

X Factor ο Νικόλας Λουκά με 8 πόντους 1 μπλοκ και 2 ριμπάουντ. Ο δεκαοχτάχρονος άρχισε να εξαργυρώνει την εμπιστοσύνη διοίκησης και τεχνικού επιτελείου για την επιλογή τους πέρσι να τον φέρουν μέσα της σεζόν στα σαλόνια της 1ης κατηγορίας, από το εφηβικό των Youth Stars.

Όσο για τον Σίζο, επειδή έχω κουραστεί να ακούω τους σχολιαστές να λένε ότι φέτος διανύει περίοδο δεύτερης νιότης, φόρμας, εφηβείας κ.τ.λ. Να σας διευκρινίσω ότι ο Σίζο εδώ και 3 χρόνια συνεχόμενα, κάνει αυτά που κάνει και φέτος. Φυσικά για αυτούς που παρακολουθούν την ομάδα.

Τρένο στο μπάσκετ! Τρένο και στο Ποδόσφαιρο! Τι ξύπνημα Θεέ μου το σημερινό! Πρώτοι και αήττητοι σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό αριστοκράτη μου Σκαλιώτη σήκωσε τον κ…ο σου από τον καναπέ και πήγαινε γήπεδο να υποστηρίξεις τις ομάδες σου που διεκδικούν πρωτάθλημα και όχι μόνο!

Εντός, εκτός και παντού, σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, futsal, βόλεϊ. Σκεφτείτε μόνο τι έχει να γίνει στην Λάρνακα τον Μάη… Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Κοπέλια και κοπέλες επειδή προβλέπω φέτος ο χειμώνας να είναι πολύ βαρύς προμηθευτείτε όλοι σάκκους, μπουφάν, αντιανεμικά γιατί με 2 ομάδες στην κορυφή το κρύο μπρρρρ… θα είναι πολύ!

Με αγάπη ο Μπασκετοφρουρός σας! Φιλούθκια που την κορυφή, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ!