Ο Μπασκετοφρουρός: ΚΑΙ… “ΜΙΣΟΣ” ΕΝΙΚΑ!

Είπα σας τα την προηγούμενη εβδομάδα! ΑΕΚ = ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Το έδειξε με τον πιο εμφαντικό τρόπο όταν και βρέθηκε στο σκορ στο – 16, 1:45 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Καταφέραμε να ρίξουμε την διαφορά στους 12 στο τέλος της περιόδου και στο τέταρτο δεκάλεπτο άρχισε το party. Με άμυνα για σεμινάριο η ΑΕΚ έπνιξε τον Κεραυνό και με επιμέρους σκορ 9 – 24 πήρε το σημαντικό διπλό.

Ελαλούσα σας τα για Σιζόπουλο και Κορωνίδη. 15 πόντους και 4 ριμπάουντ ο “Σίζο” και 6 πόντους 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ ο Κόρο. Η τελευταία ήταν στον Snider για το τρίποντο που τους… έκοψε τα πόθκια. X-Factor ο Κόρο προχθές, ηρέμησε και οργάνωσε μαεστρικά την ομάδα δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Το βράδυ της Τρίτης η ομάδα έδειξε για ακόμα μια φορά, ότι έχει πολλά καρύδια! Ξανά με μισή ομάδα, ο Goodwin τραυματίας με 3 προπονήσεις μόνο! Κατάφερε σε 29 λεπτά να βάλει 26 πόντους και να μαζέψει 12 ριμπάουντ! Δηλαδή όταν ο Goodwin γίνει καλά και φτάσει στο 80% γιατί τώρα δεν είναι ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του, τι να περιμένουμε;

Ο Ewing βοήθησε πολύ την ομάδα με τα 13 ριμπάουντ που μάζεψε , σε ένα τομέα όπου η ομάδα είχε πολλά προβλήματα στο Super Cup.

Τελευταίους άφησα τους καλύτερους playmaker του πρωταθλήματος.

Τι να πούμε για τον περσινό MVP; Ο “Q” δεν καταλαβαίνει Θεό! Το μοτοράκι μας. Έπαιξε 39 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Ε όι ρε “Q” ξεκουράστηκες 27 ολόκληρα δευτερόλεπτα; 20 πόντοι 9 ασίστ! Και το τρίποντο του αγώνα που τους έκοψε τα πόδια.

ΙΑΚΩΒΟΣ! Ρε αρχηγέ σταμάτα! Έκαμες τους με τα ψυχολογικά. Όλα τα λεφτά η πάσα του με το σκορ 81-80 εναντίον μας και 1:30 πριν το τέλος του παιχνιδιού! Τι έκαμε ο άτιμος!! Πέρασε την μπάλα από την κλειδαρότρυπα βρίσκοντας τον Ewing κάτω από το καλάθι για ένα εύκολο lay up.

Υγ1: Πιστόλα είσαι Γάτα!

Υγ2: Την ΑΕΚ δεν την ξεγράφεις ποτέ! Είτε παίζει μισή είτε παίζει με το εφηβικό!

Ο Μπασκετοφρουρός.