Ο Μπασκετοφρουρός: Περηφάνια και ΜΟΝΟ περηφάνια γι’ αυτή την ομάδα!

Τι κι αν ήμασταν το αουτσάιντερ, τι κι αν παίζαμε με 2 σημαντικές απουσίες (Μανωλόπουλος Μαντοβάνη) λόγω τιμωρίας, η ομάδα πάλεψε, αλλά  στο τέλος την προδώσαν οι δυνάμεις της.  

Συγκινητικός ο αρχηγός, Goodwin και Snider έδειξαν την ποιότητα τους δικαιώνοντας τον Παπαδόπουλο για την επιλογή του.

Σιζόπουλος και Κορωνίδης προσπάθησαν αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν απόδωσαν τα αναμενόμενα. Του Σιζόπουλου δεν του βγήκε το παιχνίδι επιθετικά. Ο Κορωνίδης ήθελε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα στα 39 του, όμως ταυτόχρονα αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του, την ομάδα στην οποία ήταν 11 χρόνια. Τα συναισθήματα πολλά, δύσκολα κάποιος μπορεί να τα διαχειριστεί και ειδικά σε παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας όπως το χθεσινό. Δεν αγχωνόμαστε ξέρουμε ποιοι είναι και ότι στα δύσκολα θα είναι εκεί.

Ο Ewing καθαρά έξω από τα νερά του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά να παίζεις στην ΕΘΑ και να είσαι one man show και να παίζεις στην ΑΕΚ και να είσαι μέρος του συνόλου. Είναι νωρίς πάντως για συμπεράσματα, θα χρειαστεί πίστωση χρόνου. Όσο για Λουκά και Στυλιανού έδειξαν ότι μπορούν να παίρνουν κάποια λεπτά συμμετοχής.

Χθες μπορεί να χάσαμε αγωνιστικά, αλλά τα κέρδη ήταν πολύ περισσότερα. Έχει κανένας την αμφιβολία ότι εάν η ομάδα αγωνιζόταν πλήρης με Μαντοβάνη και Μανωλόπουλο ποια θα ήταν η κατάληξη του παιχνιδιού;

Κέρδος 1ο: Ακόμα και έτσι η ομάδα έβγαλε στοιχεία χαρακτήρα και ποιότητας.

Κέρδος 2ο: Το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο κόσμος αναγνωρίζει την υπέρβαση που έγινε πέρσι με την κατάκτηση του double και παρά την ήττα , του άρεσε αυτό που είδε.

Και για να σοβαρευτούμε τώρα, οι χθεσινοί έξαλλοι πανηγυρισμοί  των παιχτών και του προπονητικού staff του Κεραυνού είναι μόνο για γέλια. Κατάφεραν με χίλια ζόρια να νικήσουν την μισή ΑΕΚ. Αμφιβάλλω αν η διοίκηση του Κεραυνού είναι ευχαριστημένη με την χθεσινή εικόνα της ομάδας τους.

Και κάτι τελευταίο προς όλους. Η ΑΕΚ δεν έχει 5 πρωταθλήματα αλλά 9, η ΑΕΚ δεν έχει 3 κύπελλα αλλά 8 και φυσικά η ΑΕΚ δεν έχει 4 ασπίδες αλλά 5. Του Πεζοπορικού δεν μετράνε; Με το έτσι θέλω να σβήσετε την προϊστορία μας; Κάποιοι έχουν αρκετό δρόμο να κάνουν για να μας φτάσουν.

Ο Μπασκετοφρουρός