Η “παλιοσειρά” δηλώνει έτοιμη να ηγηθεί!

Αρκετά νεαρό το ρόστερ της γυναικείας πετοσφαιρικής μας ΑΕΚ!

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί και αναφέρει πως η “παλιοσειρά” των τεσσάρων πετοσφαιριστριών Πόλας Δημητρίου, Βάσως Χαραλάμπους, Ελένας Μοσφιλιώτης και της αρχηγούς Νικολέττα Στυλιανού δηλώνουν έτοιμες να ηγηθούν των προσπαθειών και να δώσουν το καλύτερο παράδειγμα στις νεαρές παίχτριες.

Με την εμπειρία τους οι τέσσερις συγκεκριμένες είναι ικανές για όλα! Μπορούν με κάθε ευκολία να κουβαλήσουν στις πλάτες τους την ΑΕΚκάρα και με τις βοήθειες των νεαρών πετοσφαιριστριών να δημιουργήσουν μία ομάδα ανταγωνιστική που θα έχει όλα τα φόντα για το κάτι παραπάνω και γιατί όχι την κατάκτηση του Γυναικείου Πετοσφαιρικού Πρωταθλήματος!

Η προσφορά τους είναι τεράστια, το ζήλος τους ακόμη περισσότερο αλλά η αγάπη που τρέφουν προς τον σύλλογο δεν περιγράφεται! Μας το απέδειξαν πολλές φορές, μας το αποδεικνύουν και θα συνεχίσουν να μας το αποδεικνύουν όσο αγωνίζονται με τον τιμημένο Κίμωνα στο στήθος!

Μιλάμε για μία τετράδα “φωτιά”, όπου με την κατάλληλη στήριξη των υπολοίπων πετοσφαιριστριών θα παρουσιάσουν μία ΑΕΚ όπου θα μας προσφέρει σε όλους εμάς τους οπαδούς μπόλικο θέαμα και συγκινήσεις!

Αφήστε μια απάντηση