Ο έμπειρος, ο ταλαντούχος και η επιπλέον επιλογή!

Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια φημίζεται για τους δεξιούς της μπακ.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Φέτος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι από τις πιο πλήρης θέσεις στο υπάρχον ρόστερ.

Υπάρχουν στο ενεργητικό μας οι Χοσέ Φερνάντεζ, ο Σιμ Θάντι και ο πολυθεσίτης Χουάν Τρουγιόλς. Και οι τρεις παίχτες μπορούν άνετα να κάνουν την διαφορά και παράλληλα να προσφέρουν πολλά.

Ο Χοσέ Φερνάντεζ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Στα ελάχιστα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Κίμωνα στο στήθος, μας έδειξε πως μιλάμε για ένα έμπειρο δεξιό μπακ και με πλούσια τεχνική κατάρτιση. Με μια καλή προετοιμασία θα δούμε ακόμη περισσότερα στοιχεία στον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο Θάντι αν και νεαρός στην ηλικία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε τον βασικό ποδοσφαιριστή για την κάλυψη της δεξιάς πτέρυγας της άμυνας μας. Οι αποδόσεις του πέρα για πέρα ενθαρρυντικές. Φέτος θα ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το ταλέντο που τον διακατέχει και με ακόμη περισσότερη εμπειρία θα προσφέρει στην ομάδα μας σημαντικές βοήθειες για να πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού.

Για την συγκεκριμένη θέση δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ξεγράψουμε τον πολυθεσίτη και πολυεργαλείο που ονομάζεται Χουάν Τρουγιόλς. Πολλάκις μας απέδειξε πόσο άνετα μπορεί να αγωνιστεί σε τέτοια θέση και να προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του σαν δεξιός οπισθοφύλακας.

Τυχεροί που έχουμε τέτοιο βάθος στην συγκεκριμένη θέση και είμαστε σίγουροι πως και οι τρεις τους είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο έπακρον σε αυτό τον μαραθώνιο και να συμβάλουν τα μέγιστα ώστε να δούμε την ΑΕΚκάρα μας να πετυχαίνει τους στόχους της!

Αφήστε μια απάντηση