H τριπλέτα που μπορεί για τη διαφορά!

Φλόριαν Τολεμές, Ντάνιελ Μόΐσοφ, Ακοράν Ρέγιες! Τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε και ως εσωτερικές μεταγραφές για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τρεις παίχτες οι οποίοι πολλάκις στο παρελθόν μας απέδειξαν πως μπορούν να κάνουν την διαφορά εντός γηπέδου και να κουβαλήσουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Φλόριαν Τολεμές! Ο Γάλλος επιθετικός είναι λάτρης στο να ματώνει τα δίχτυα των αντιπάλων ακατάπαυστα. Ευελπιστεί σε μια χρονιά ανάλογη με το 2017. Στην καλή του χρόνια αυτός ο χαρισματικός γκολτζής μπορεί να καταφέρει πολλά.

Ντάνιελ Μόΐσοφ! Μας απέδειξε πως μακριά από τραυματισμούς μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής και να σταθεί βράχος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ακοράν Ρέγιες! Αν και βαδίζει στο 37ο έτος της ζωής του έχει τα ψυχικά πνευμόνια να προσφέρει πολλά ακόμα πράγματα και να οδηγήσει με την παρουσία του την ΑΕΚ σε πολλά γκολ.

Αυτή η τριπλέτα με επιθετικό, ακραίο επιθετικό και κεντρικό αμυντικό μπορεί να κάνει την διαφορά την φετινή σεζόν. Ποντάρουμε πολύ στην αγωνιστική τους βελτίωση, την αποφυγή τους από τραυματισμούς και ότι θα μας προσφέρουν το 100% των δυνάμεων τους ώστε η ΑΕΚκάρα μας να πετύχει τους στόχους της στο έπακρον.

Αγωνίζονται εξάλλου και σε θέσεις που κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν η ομάδα μας είχε αρκετό πρόβλημα. Η ποιότητα τους, σε όλους μας γνωστή, ωστόσο πρέπει να την επιδείξουν πιο καλά από ποτέ. Έτσι θα μπορούμε να πούμε με κάθε ευκολία πως η ΑΕΚ μας με υγιής τους Ακοράν, Τολεμές και Μόΐσοφ θα ανεβεί επίπεδο και θα θέσει γερές βάσεις για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου του πρωταθλήματος!

Αφήστε μια απάντηση