Δηλώσεις Δημητρίου για τα νέα πρόσωπα, τα φιλικά προετοιμασίας και όχι μόνο

Σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό του Super Sport FM προχώρησε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναφέρθηκε για πολλά θέματα όπως τα φιλικά, την προετοιμασία αλλά και για την σημερινή κλήρωση πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία: «Μόλις έχει ολοκληρωθεί η προπόνηση, αρχίζουμε πολύ νωρίς λόγω των καιρικών συνθηκών, από την Πέμπτη αρχίζουμε με διπλές προπονήσεις. Μας περιμένει μια πολύ απαιτητική σεζόν και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, αφού προερχόμαστε και από μεγάλη αποχή. Πρέπει να βάλουμε σωστές βάσεις για να ανταπεξέλθουμε».

Για τα φιλικά: «Στις 18 έχουμε φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου και στις 21 πάμε στην Κακοπετριά, θα γίνουν και εκεί κάποια φιλικά»

Για νέα πρόσωπα: «Αρχίσαμε με δυο νέα πρόσωπα, τον Μακρή και τον Σπιρόφσκι, εν αναμονή των υπόλοιπων, είναι κάπως δεμένα τα χέρια του υπευθύνου για τον προγραμματισμό. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και δεν μπορούν να ολοκληρωθούν και τυπικά κάποιες μεταγραφές»

Για παίκτες που είναι εκτός πλάνων: «Είμαστε σε συζητήσεις και με τους τρεις για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, στον Κάσες και στον Κίβενι δόθηκε άδεια, ενώ ο Ρουίθ είναι κανονικά στην ομάδα και προπονείται»

Για το πρωτόκολλο: «Περιμένουμε να μας γνωστοποιήσουν τις τελικές αποφάσεις για το πως θα προχωρήσουμε και για το πρωτόκολλο και για τα διαρκείας»

Για την κλήρωση: «Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για αναπροσαρμογές: «Κάνουμε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και συμφώνησαν ήδη οι Σπόλιαριτς, Άμπραχαμ και Γκονζάλεζ, τους οποίους ανακοινώσαμε».

Αφήστε μια απάντηση