Η γιγάντωση έχει λόγο και αιτία!

Όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, στον αέρα βρίσκεται ακόμη το μέλλον του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Φούτσαλ για την επερχόμενη σεζόν 2020-2021.

Εμείς σαν ΑΕΚτζήδες σε τέτοια περίπτωση πρέπει να σταθούμε δίπλα στην διοίκηση μας για ακόμη μία φορά. Στα εύκολα μαζί στα δυσκολότερα ακόμη πιο ενωμένοι! Μόνο έτσι θα βγούμε νικητές.

Η διοίκηση του φούτσαλ, πολλές φορές μας έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους με τις επιλογές της ως προς όλες τις πλευρές. Τρανταχτά παραδείγματα υπάρχουν πολλά! Ένα από όλα αυτά είναι η άριστη διαχείρηση η οποία γίνεται τα τελευταία χρόνια. Έχουμε ντύσει αρκετούς παιχταράδες στα κιτρινοπράσινα όπου αυτοί με την σειρά τους μας χάρισαν άπειρες στιγμές μαγείας, θεάματος και πολλών συγκινήσεων.

Η βελτίωση μας χρονιά με χρονιά είναι όλο και πιο αισθητή. Αυτό φαίνεται φυσικά με τις εμφανίσεις μας αλλά καλύτερα με τα αποτελέσματα μας τα οποία μας προσδίδουν μία τεράστια αισιοδοξία για τον μέλλον της φουτσαλικής ΑΕΚ. Η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι αποδίδει το 100% αλλά περισσότερο μιλάει η ψυχή και το πάθος που αντιμετωπίζουν τον κάθε αντίπαλο.

Όλοι εκεί στο τενχικό επιτελείο είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ένα συγχατήρια και ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για την όλη προσπάθεια και δουλειά που καταβάλλεται καθημερινώς με σκοπό να φτάσουν την ομάδα μας στην κορυφή και του Κυπριακού φούτσαλ. Στέκονται πάντα βράχοι στις δύσκολες στιγμές και τις αντιμετωπίζουν όλες με ψυχραιμία και επαγγελματισμό για το καλό της ΑΕΚ. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς το μόνο που μπορούμε είναι να τους επιβραβεύουμε και να είμαστε δίπλα τους.

Μπορούμε να πούμε με κάθε ευκολία πλέον πως η ΑΕΚ μας μεγάλωσε, μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει και στο φούτσαλ όπως γίνεται και υπόλοιπα μας τμήματα.

Υπομονή για να δούμε την συνέχεια του όλου αυτού θέματος και τις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν!

Αφήστε μια απάντηση