Τα αισιόδοξα μηνύματα του Προέδρου και η κίνηση “ματ”

Μετά και την απρόσμενη περσινή αποχώρηση του Ανδρέα Λευκαρίτη από την προεδρία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ όλοι αναρωτιούνταν ποιος θα είναι ο διάδοχος και πως θα κρατηθεί η ομάδα μας στην κορυφή.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Τα ηνία αναλαμβάνει λοιπόν ο Βασίλης Σελλάς και η μέχρι τώρα παρουσία του στην συγκεκριμένη θέση είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντική. Προσπαθεί με ζήλο, μόχθο και πάθος να βλέπει την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί!

Με μειωμένο μπάτζετ η ΑΕΚ για ακόμη μια χρονιά πραγματοποίησε μια ξέφρενη πορεία σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η εξυπνάδα του κ. Σέλλα να φέρει στο τιμόνι της ομάδας μας, ένα παλιό γνώριμο, τον Νικόλα Παπαδόπουλο με τον οποίο πανηγυρίσαμε το πρώτο μας πρωτάθλημα, ήταν μία κίνηση “ματ” καθώς μιλάμε για ένα έμπειρο προπονητής ο οποίος μπορεί εύκολα να κάνει την διαφορά και να πραγματοποιήσει πολλά έργα.

Πριν από την διακοπή από τον κορονοϊό η ΑΕΚ βρισκόταν μέσα σε όλους τις τους στόχους ενώ μετά και την απόφαση της ΚΟΚ για οριστική διακοπή, η ομάδα μας την ερχόμενη σεζόν θα είναι Ευρωπαία!

Χθες όπως έγινε γνωστό οι κόποι του προπονητή Νικόλα Παπαδόπουλου έχουν ανταμειφθεί, κερδίζοντας με το σπαθί του ακόμη μία χρονιά στο «Κίτιον» με κύριο στόχο να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα.

Μεγάλες οι βλέψεις λοιπόν τόσο του Βασίλη Σελλά όσο και του Κύπριου τεχνικού Νικόλα Παπαδόπουλου οι οποίοι έδεσαν άριστα την συνεργασία τους και αποδείχθηκαν βράχοι στις υποχρεώσεις τους την πρώτη χρονιά.

Ευελπιστούμε σε ανάλογη πορεία και την ερχόμενη χρονιά όπου οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Να δούμε την αγαπημένη μας ΑΕΚ και πάλι να πρωταγωνιστεί, να την δούμε ξανά στην κορυφή!

Αφήστε μια απάντηση