Η ΑΕΚ μας τους δείχνει τον δρόμο!

Το πετοσφαιρικό μας τμήμα διακρίνεται ανάμεσα σε άλλα και για την προσπάθεια που κάνει να αναδείξει τις νεαρές αθλήτριες.

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, δείχνει τον δρόμο σε όλες τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος ως προς τη χρησιμοποίηση παικτριών που ακόμη ζυμώνονται στον χώρο του βόλεϊ. Την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε (2019-2020), ο προπονητής μας Χρίστος Αμύρωτος έδωσε ευκαιρίες στις μικρές, όπως για παράδειγμα στις Τσολακκίδου και Ιακώβου.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις της έμπειρης πετοσφαιρίστριας μας Ελένης Μοσφιλιώτη στην ΚΟΠΕ (επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας), όπου τονίζει πόσο σημαντικό είναι να δίνονται αγώνες και λεπτά σε αθλήτριες που τώρα ξεκινάνε την καριέρα τους.

Αναλυτικά τι είπε:

«Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες πέρασαν από αυτό το στάδιο και επανήλθαν σε πρωταγωνιστικούς στόχους, κάτι που θα συμβεί και με την ΑΕΚ. Η ομάδα έδωσε φέτος έμφαση στις Ακαδημίες και επέλεξε να αγωνιστεί με δυο ξένες παίκτριες και Κύπρια βασική ακραία. Ωστόσο, θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία η προώθηση στην Α Ομάδα της Ειρήνης Ιωάννου που έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα».

Αφήστε μια απάντηση