Οι θέσεις για τις οποίες ψάχνει παίκτες ο Κόντε

Σύμφωνα με πληροφορίες του συναδέλφου Ανδρέα Βεντούρη, ο Αρνάλ Κόντε βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, ενός αμυντικού μέσου (καθαρού 6αριού), ενός επιτελικού και τουλάχιστον ενός εξτρέμ, αν όχι δύο.

Ακολουθεί αναλυτικότερα το δημοσίευμα του balla.com:

”Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρις στιγμής η ΑΕΚ, με την απόκτηση των Ανδρέα Μακρή και Στεφάν Σπιρόφσκι. Μέχρι την ολοκλήρωση του προγραμματισμού, ο Αρνάλ Κόντε έχει αρκετό δρόμο για να διανύσει…

Η ομάδα της Λάρνακας θα πραγματοποιήσει αρκετές ακόμη μεταγραφές. Ο τεχνικός διευθυντής της βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, ενός αμυντικού μέσου (καθαρού 6αριού), ενός επιτελικού και τουλάχιστον ενός εξτρέμ, αν όχι δύο. Την ίδια στιγμή, ελπίζει πως θα προκύψουν θετικά νέα για την περίπτωση Ναράνχο, μολονότι είναι αρκετά δύσκολη. Δεν υπολογίζουμε καν στο ρόστερ τους Κάσες και Ραούλ, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα βρεθεί η λύση και θα τερματίσουν τα συμβόλαιά τους.

Συνάμα, ο Κόντε προσανατολίζεται να προβεί και σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Β’, ώστε η ομάδα να αποκτήσει το απαραίτητο βάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ισπανός σκέφτεται να κινηθεί για τερματοφύλακα, ώστε να υπάρχει άλλη μία λύση μαζί με Τόνιο και Χριστοδούλου.

Επίσης, στόχος του είναι η απόκτηση ενός νεαρού μέσου, που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Φακούντο Γκαρσία, ενώ επιθυμεί όπως γίνει κίνηση και για νεαρό επιθετικό, που θα έχει ταχύτητα και γενικώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από Φλοριάν και Τρισκόφσκι…”.

Αφήστε μια απάντηση