Οδηγός το ‘’μπαμ’’ με Ιορδάνους, χρειάζεται στήριξη από όλους μας!

Η πετοσφαιρική μας ομάδα εδώ και χρόνια στέκεται με αξιοπρέπεια στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Νεοπτόλεμος Ανδρέου, μαζί με όλο το υπόλοιπο team, καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρηθεί η ΑΕΚ σε ένα καλό επίπεδο.

Το AEKSKALA γυρίζει τον χρόνο λίγο πίσω και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν η ομάδα μας ανακοίνωνε μια μεταγραφική κίνηση ‘’μπαμ’’, καθώς η Άντρη Ιορδάνους θα φορούσε πλέον τη φανέλα με τον Κίμωνα στο στήθος.

Επρόκειτο για τη διεθνή κεντρικό και Αρχηγό της Εθνικής Κύπρου, που έφερνε μαζί της ποιότητα και εμπειρία, στοιχεία πέρα για πέρα σημαντικά σε ένα ρόστερ.

Οδηγός λοιπόν ενόψει της νέας χρονιάς, και στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων, είναι παρόμοιες κινήσεις, καθώς η ΑΕΚ μας ιδρύθηκε για να πρωταγωνιστεί. Το πείσμα και η όρεξη των ανθρώπων που περιβάλλουν την ομάδα είναι χαρακτηριστικά που υπάρχουν, και στο ‘’μείγμα’’ αυτό καλό θα ήταν να μπει και περισσότερος κόσμος.

Στηρίζουμε όσο μπορούμε την πετοσφαιρική μας ομάδα, γινόμαστε ασπίδα για αυτήν καθώς ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μας τμήματα.

Αφήστε μια απάντηση